lunedì 14 novembre 2011

Iphone houder voor op je motor



Nogal wat motorrijders hebben een iPhone met allerlei slimme App erop. Maar waar laat je ‘m?

Voor de iPhone zijn tal van slimme Apps – gratis of tegen betaling – te downloaden in de Appstore (TomTom, Navigon, Google Maps, etc), snelheidscontroles (Trapster), sociale media geo-lokalisatie (Foursquare, etc). 

Maar hoe krijg je een iPhone vast en zeker op je stuur gemonteerd? De afmetingen wijken af van de gangbare GPS-apparaten. Ook fietsaccessoires bieden niet de meest zekere oplossing. En een probleem dat je niet moet onderschatten zijn de trillingen die je motor maakt. 


4Lock zou wel eens de oplossing kunnen zijn. Het is een bouwsel van het Italiaanse ingenieursbureau Evotek, wat betekent dat het er goed uitziet. De houder weegt 130 gram en je zet ‘m vast op je stuur met een beugel. In de houder is ruimte voor een 12V voedingskabel. En da’s mooi want zoals je weet is de accu van de iPhone een zwak punt. 


De iPhone plaats je soepeltjes in de houder waarna je er een transparante cover overheen schuift. Zo wordt de iPhone beschermd tegen vuil en spatwater. Of de houder echt waterdicht is, durven we niet te zeggen. 



De 4Lock is te koop op 4lock.eu en kost €35,-.

Als je meer wilt weten over alle navigatie-apps voor de iPhone, ga dan naarPocketGPSWorld

WIL JE OOK LEZEN! 


Nessun commento:

Posta un commento